Uutiset

Se on kauppa, joka kannattaa

LinnaCruising proudly presents "Swap & Vintage". Tule myymään vanhat aarteesi tai tekemään löytöjä. Swap-alue on tarkoitettu käytetyn tavaran myyntiin ja Vintage-aluen myyntipöydät löytyvät ohjelmateltasta. Lisätietoa https://www.linnacruising.com/info/swap.

Jatka lukemista

Juomat kylmään...kohta alkaa bileet

Viime vuoden tapaan yhteistyökumppanimme Olvi sammuttaa janoisen cruisailijan janon. Oluet ja siiderit on laitettu kylmään, viiniä varattu halukkaille, ja löytyy tiskin takaa vähän jäykempääkin sitä haluaville. Kun 7. elokuuta koittaa...the bar is open! P.S. Ollaan kuultu, että Coronasta saa jotain pöpöjä...sitä meillä ei ole.

Jatka lukemista

Lounaskellari Emmi palveluksessanne

Ohjelmateltan yhteydessä nälkäisiä cruisailijoita palvelevat Lounaskellari Emmin herkuista notkuvat pöydät. Päivitystä kattausajankohtiin ja hintoihin on luvassa lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Kesää odotellessa käy kurkkaamassa https://www.lounaskellariemmi.fi/, ja poikkea vaikka maittavalle lounaalle.

Jatka lukemista

Pumppuhuoneen ja Heikin Paljun löylyt

LinnaCruising, Pumppuhuone ja Heikin Palju yhteistyössä tarjoavat makoisat löylyt osana tapahtumaa. Pumppuhuoneen saunat lämpiävät perjantaina 17-22 ja lauantaina 10-22. Lisäksi satama-alueelta löytyy Heikin Paljun mobiilisauna. Erilliset saunat miehille ja naisille. Saunavuorot 45 min. alkaen aina tasatunnein. Huom! Anniskelualue - omien juomien nauttiminen kielletty. Ei saunamaksua.

Jatka lukemista

Myllytuvan pannu kuumana

Ohjelmateltan ravintolat palvelevat nälkäistä ja janoista LinnaCruising -väkeä koko viikonlopun ajan. Lounasravintola Myllytuvan aamiainen 5 € (lauantaina klo 8-11 ja sunnuntain klo 9-12) ja päiväruoka 9 eur (perjantain alk klo 17 ja lauantaina alk klo 15) sis kahvin.  Tiedossa siis herkullista ja laadukasta ruokailua koko LinnaCruising -viikonlopun ajan. Nyt syömään!!!

Jatka lukemista

Jää yöksi tapahtumapuistoon!

Kantolan tapahtumapuisto on LinnaCruising -vieraiden käytössä koko viikonlopun ajan. Aluelipulla 15 € saavut perjantaina ja nautit Drive In -elokuvasta. Samalla lipulla voit hengailla koko viikonlopun ajan sunnuntaihin asti. Ainoastaan ohjelmatelttaan on korotettu sisäänpääsy iltabileiden ajan, mutta tarvittaessa lipun korotus onnistuu lipunmyynnissä, jos bilejalkaa alkaakin vipattamaan.Tapahtuma-alueella autoissa, asuntovaunuissa ja matkailuautoissa yöpyminen on ok, kunhan ne täyttävät harrasteajoneuvon/yhdistelmän määritelmät. Ja aina voi pystyttää teltan. Ohjelmateltassa on pientä maksua...

Jatka lukemista


Copyright © LinnaCruising 2023 | INFO email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | puh. 044 984 1406 | Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu