Ohjelma

Kantolan tapahtumapuiston portit aukeavat perjantaina klo 17 ja viime vuosien tapaan esitämme Drive In – elokuvan picnic henkeä tavoitellen. Ja tietysti illan pimetessä ohjelmateltassa on luvassa live-musiikkia.

Lauantaina luvassa on perinteinen cruising-päivä. Tapahtumapuisto täyttyy harrasteajoneuvoista ja juhlakansasta. Päivän mittaan järjestetään mm. burniskilpailu, torialue ja ruokakatu kutsuvat tutustumaan tarjontaan ja rannan tuntumassa pääsee seuraamaan venenäytöksiä ja ihastelemaan V8-veneitä. Iltapäivän loppupuolella ajetaan kaikkien odottama cruising-lenkki, jonka jälkeen tohina tapahtumapuistossa jatkuu. Ohjelmateltassa on odotettavissa niin kotimaista kuin ulkomaistakin live-musiikkia, cruising-hengen mukaisesti totta kai!

Päivitämme ohjelmaa kevään kuluessa, mutta sitä riittää koko viikonlopuksi. Kantolan portit sulkeutuvat vasta sunnuntaina, joten kotimatkalle ei ole niin kovin kiirettä. Saavu paikalle jo perjantaina niin varmistat paikkasi yhdessä Suomen odotetuimmassa harrasteajoneuvotapahtumassa.  

***LinnaCruising pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin***


Copyright © LinnaCruising 2020 | INFO email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | puh. 044 984 1406 | Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu