FAQ

osallistuminen yleisönä

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kolmipäiväinen LinnaCruising-tapahtuma Kantolan tapahtumapuistossa on tarkoitettu karvoihin katsomatta kaikille kiinnostuneille vauvasta vaariin.

Tarjolla on monipuolinen kattaus harrasteajoneuvoja, harrastajia, live-musiikkia, torialue shoppailuun, anniskeluoikeuksin varustettu tapahtumateltta, ruokaa, perjantai-iltana drive in -elokuva sekä lauantaina burn out-kilpailu.

Perjantai- ja lauantai-illan iltabileet ovat myös kaikille tarkoitettu, mutta tapahtumateltan alue on K-18 anniskelualue.

Jokainen jamppa ja pirkko on tervetullut nauttimaan tapahtumasta.

Monelta alueelle kannattaa tulla?

Kantolan tapahtumapuisto aukeaa perjantaina klo 17:00 ja ohjelmaa on tasaisesti aina sunnuntaihin klo 13:00 asti. Tapahtumapuistossa oleskelu on sallittu koko viikonlopun ajan.

Mitä lippu maksaa kun tulen alueelle ilman harrasteajoneuvoa?

Lippuhinnat ovat samat kaikille tapahtumavieraille ajoneuvosta riippumatta. Tutustu eri vaihtoehtoihin liput-sivulta. Lippuja myydään myös ennakkoon Tiketti.fi

Onko tapahtumassa oluttelttaa tai anniskelualueita?

Kyllä, tapahtumateltan läheisyydestä löytyy anniskelualue.

Saako tapahtuma-alueelle tuoda omia eväitä?

Kyllä, kunhan muistaa siivota mahdolliset roskat jäteastioihin. Alueelta voi ostaa ruokaa. Alkoholin nauttiminen sallittua, mutta vain anniskelualueella.

Saako tapahtuma-alueella grillata?

Avotulenteko yleisötapahtumassa on kielletty, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään muutaman säädöksien mukaisen valvotun grillipaikan.


Osallistuminen harrasteajoneuvolla

Millaisella autolla pääsen alueelle?

Kun auto on tarpeeksi vanha tai muutoin selkeästi harrasteajoneuvo tai tyylikkäästi erottuva vehje, sillä pääsee tapahtuma-alueelle.
Saattaa olla, että raati ottaa tiukempaa linjaa päivän edetessä, mutta tarkoitus olisi olla avoin tapahtuma.

Pääseekö alueelle vain amerikkalaisilla autoilla?

Kaikki harrasteajoneuvot ovat tervetulleita merkkiin tai malliin katsomatta huomioiden porttivahtien oikeus rajata harkintakykynsä mukaan
alueelle tulevaa kalustoa tiukemmalla linjalla, mikäli alue käy ahtaaksi tai muusta pätevästä syystä.

Voinko osallistua tapahtumaan raskaan kaluston kanssa?

Museobussit ja -kuorma-autot sekä jenkkirekat ovat toki tervetulleita. Tulosta täytyy ilmoitella etukäteen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
niin pystymme ajoissa varaamaan tilaa tai ilmoittamaan mahdollisista esteistä.

Voiko vain ajaa paikalle, vai tarvitseeko tapahtumaan ilmoittautua ennakkoon?

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tapahtuma-alue on iso, mutta käytettävissä oleva tila ei ole rajaton. Saavu paikalle siis ajoissa.

Paljonko lippu maksaa harrasteajoneuvolla saavuttaessa?

Alueliput ovat henkilökohtaisia (aikaisempina vuosina ajoneuvokohtaisia). Tutustu eri vaihtoehtoihin liput-sivulta. Lippuja myydään myös ennakkoon Tiketti.fi. Portilta ostettavat liput käteisellä / yleisimmät maksukortit.

Voiko tapahtuma-alueelta poistua välillä ja tulla uudelleen takaisin?

Kyllä. Tapahtuma-alueelle saavuttaessa pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeella voi kulkea portista takaisin, mutta toivomme mahdollisimman vähän edestakaista liikennettä porttialueen ahtauden ja lipnmyynnin kiireen vuoksi.


Muita usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko tapahtumasta ostaa t-paitoja tai muita tapahtumatuotteita?

Kyllä. Tuotevalikoima sisältää myös esimerkiksi hupparia sekä muita tuotteita.
Lisäksi tapahtuman torialueelta löydät usean eri tuoteryhmän myyntiä vaatteista pultteihin ja muttereihin.

Saako tapahtumassa polttaa kumia?

Kuminpoltto on sallittua ainoastaan sille varatulla alueella vapaan savun aikana, tai kilpailuun osallistuville kilpailun aikana.

Onko alueella INVA-parkki?

Kyllä, alueella on ilmainen INVA-parkki. Opastus INVA-parkkiin sisäänajoportista.

Ketkä voivat osallistua yhteisajeluun ja mitä pitää ottaa huomioon?

Yhteisajelu on tarkoitettu harrasteajoneuvoille. Letkan järjestäytyminen alkaa klo 16.30 ja letka lähtee klo 17. Keulilla lähtevät moottoripyörät, perässä autot.
Ajelulle kertyy mittaa n. 30 km. Letkaan lähtijöiltä toivotaan saumatonta letkakäyttäytymistä ja ajamista ”maaliin asti”, jotta letka saadaan pysymään
mahdollisimman hyvin kasassa ja siitä on iloa valtaisalle yleisömäärälle.

Letkaa joudutaan pätkimään tarkoituksella mm. julkisen liikenteen ja hälytysajoneuvojen vapaan liikkumisen varmistamiseksi.
Risteysohjaajien ja nuoliopasteiden avulla pysyt reitillä. Reitti löytyy myös käsiohjelmasta. Harras toiveemme on, että pysyt reitillä, seuraat ohjeita ja käyttäydyt hyvän maun mukaisesti. Yleisössä on paljon lapsia. Poliisi valvoo liikennettä ja letkaan osallistuvia ajoneuvoja koskevat normaalit liikennesäännöt.

Ajoneuvoista roikkuminen on vaarallista ja ehdottomasti kielletty.

Mitä jos haluaa majoittua koko viikonlopuksi?

Tapahtumapuistossa oleskelu on sallittu koko viikonlopun ajan.

Teltan saa pystyttää, ajoneuvossa saa yöpyä ja matkailuautot ja -vaunut ovat tervetulleita. Muista kuitenkin, että ajoneuvojen ja yhdistelmien tulee noudattaa harrasteajoneuvojen kriteereitä.

Matkailuautoille ja -vaunuille emme valitettavasti pysty tarjoamaan sähköliitäntää. Tapahtumapuiston saniteettitilat (bajamajat) ovat käytettävissä koko viikonlopun ajan, suihkuja ei valitettavasti ole.

Myös kaikki Hämeenlinnan alueen hotellit ovat suhteellisen lähellä Kantolan tapahtumapuistoa, mutta kaupungissa järjestetään perinteisesti samana viikonloppuna Elomessut, joten majoituksen suhteen kannattaa olla ajoissa liikkeellä.


Copyright © LinnaCruising 2020 | INFO email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | puh. 044 984 1406 | Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu