alasivu uutiset

LinnaCruising ja Satamaravintola Pumppuhuone yhteistyöhön

LinnaCruising ​ja Satamaravintola Pumppuhuone ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien harrasteajoneuvotapahtumaa Kantolan tapahtumapuistossa 10. – 12.8.2018.

LinnaCruising organisaatio avaa "SaunaMaailma"- pisteen Satamaravintola Pumppuhuoneen alueelle viikonlopun ajaksi. Tapahtuma-alueelta tulee suora sisäänkäynti Pumppuhuoneelle ja lisäksi alueen järjestyksenvalvonta on LinnaCruising organisaatiolla. Pumppuhuone on avoinna normaalisti kaikille asiakkaille, joten myös muut kuin LinnaCruising –vieraat ovat lämpimästi tervetulleita.

"Koska LinnaCruising -tapahtuma järjestetään nyt suurempana kuin koskaan, on tahtotilamme tarjota leiriytyjille myös peseytymismahdollisuus tapahtuman ajaksi. Pumppuhuoneen miellyttävä sauna lämpiää ja maittavaa ruokaa löytyy myös ravintolan puolelta", Harri "Hii" Savolainen muistuttaa.

"Lisäksi Satamaravintola Pumppuhuoneen idyllinen maisema ja alueen yhtenäisyys tuo varmasti lisäarvoa vieraillemme", Savolainen lisää.

Lisätietoja tapahtumaviikonlopun vaikutuksista Pumppuhuoneella

Satamaravintola Pumppuhuone 
Puh. 044 2415832
20180704 095009

Liput myynnissä nyt!

Lippuja LinnaCruising-tapahtumaan myydään ennakkoon Tiketti.fi  sekä portilta tapahtumapäivinä. Ennakkomyynti loppuu 10.8.2018 klo 17:00.

TULE TALKOISIIN

Talkooväeksi voit ilmoittautua täällä

Kiitos!

LinnaCruising 2017 -tapahtuma kiittää kaikkia osallistuneita ajoneuvoja, moottoripyöriä sekä yleisöä niin Ahveniston moottoriradalla kuin yhteisajelureitin varrella. Suurimmat kiitokset kuuluvat ahkerille talkoolaisille – ilman Teitä emme pärjäisi.

Lisäksi erityiskiitos vielä monivuotisille yhteistyökumppaneille Hämeenlinna Kaupungille, Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulangolle sekä Ahveniston moottoriradalle.

Näemme taas elokuussa 2018, silloin LinnaCruising 2018 on entistä isompi, viihdyttävämpi kuin koskaan. Be there!

P.S. se kaikkia kiinnostava luku oli n. 1400!