alasivu uutiset

Pumppuhuoneen ja Heikin Paljun löylyt

LinnaCruising, Pumppuhuone ja Heikin Palju yhteistyössä tarjoavat makoisat löylyt osana tapahtumaa. Pumppuhuoneen saunat lämpiävät perjantaina 17-22 ja lauantaina 10-22. Lisäksi satama-alueelta löytyy Heikin Paljun mobiilisauna. Erilliset saunat miehille ja naisille. Saunavuorot 45 min. alkaen aina tasatunnein.

Huom! Anniskelualue - omien juomien nauttiminen kielletty. Ei saunamaksua.

heikin palju 323233 logo oike pumppuhuone logo

Myllytuvan pannu kuumana

Ohjelmateltan ravintolat palvelevat nälkäistä ja janoista LinnaCruising -väkeä koko viikonlopun ajan. Lounasravintola Myllytuvan aamiainen 5 € (lauantaina klo 8-11 ja sunnuntain klo 9-12) ja päiväruoka 9 eur (perjantain alk klo 17 ja lauantaina alk klo 15) sis kahvin. 

Tiedossa siis herkullista ja laadukasta ruokailua koko LinnaCruising -viikonlopun ajan. Nyt syömään!!!

Myllytupa

Jää yöksi tapahtumapuistoon!

Kantolan tapahtumapuisto on LinnaCruising -vieraiden käytössä koko viikonlopun ajan. Aluelipulla 15 € saavut perjantaina ja nautit Drive In -elokuvasta. Samalla lipulla voit hengailla koko viikonlopun ajan sunnuntaihin asti. Ainoastaan ohjelmatelttaan on korotettu sisäänpääsy iltabileiden ajan, mutta tarvittaessa lipun korotus onnistuu lipunmyynnissä, jos bilejalkaa alkaakin vipattamaan.

Tapahtuma-alueella autoissa, asuntovaunuissa ja matkailuautoissa yöpyminen on ok, kunhan ne täyttävät harrasteajoneuvon/yhdistelmän määritelmät. Ja aina voi pystyttää teltan. Ohjelmateltassa on pientä maksua vastaa aamupalaa/päiväruokaa ja Ruokakadulta löytyvät kaikki festari-herkut. Pumppuhuoneen yhteyteen sijoitetussa Saunamaailmassa pääsee löylyihin ja peseytymään.

Eiköhän siinä ole kaikki eväät onnistuneen viikonlopun viettoon LinnaCruisingissa. Tervetuloa! 
leiri

RC autot

LinnaCruising ja EuroRC yhteistyössä esittelevät uutuutena tänä vuonna RC autot. EuroRC on verkkokauppaa Tervakoskelta käsin pyörittävä maahantuoja. Yrityksen tavoitteena on tarjota ainoastaan laadukkaita ja testattuja radio-ohjattavia ajoneuvoja niin harrastajille kuin kilpaa ajaville. Tapahtumapuistossa testiradat löytyvät heti sisääntuloportin vierestä oikealta. Lapset ja lapsenmieliset, tervetuloa testaamaan – eikä maksa mitään.

Olvi ja LinnaCruising

Olvi ja LinnaCruising yhteistyössä sammuttavat janon LinnaCruising -viikonlopun ajan. LC Live Bar ohjelmateltassa ja LC Nurtsi Pub ruohokentällä lähellä leiriytyjiä ovat käytössänne koko viikonlopun ajan. The bar is open!!!

Olvi logo