alasivu uutiset

Nopeat syövät hitaat

Majoituspaketit Cumulus Resort Aulangolle on varattavissa. Ota kaikki ilo irti Aulanko Areenan tarjonnasta Cruising- päivätapahtumaa unohtamatta. Majoituspaketit sisältävät liput iltabileisiin ja myöhäisen uloskirjautumisen. Lisätietoa katso Majoitus Huom! Huonehinnat muuttuvat varaustilanteen mukaan, joten toimi nopeasti!

Aulanko Areenan bändi-kattaus

Esiintyjät Aulanko Areenalle avajaisklubille 11.8 ja iltabileisiin 12.8 on julkaistu. Live-musiikkia on luvassa kummallekin illalle ja DJ Kuuma Blondi soittelee levymusiikit. Lauantai-illan pääesiintyjänä on huikea The Hillbilly Moon Explosion, mutta kurkista Ohjelma -lehdelle niin löydät muutkin esiintyjät!

Uudistunut ilme

LinnaCruising.com on saanut uuden ilmeen. Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin web-sivuihin. Sivuilta löydät tiedot tapahtumasta ja päivitämme ohjelmaa, esiintyjiä yms. tarpeen mukaan. Myös sähköpostiosoitteemme on muuttunut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Valmistelut käynnissä

Linnacruising 2017 -tapahtuman valmistelut ovat käynnissä! Ahkerat työmyyrämme ovat käynnistäneet moottorit ja bensaa virtaa kaasariin. Elokuussa pääsemme taas takuuvarmasti nauttimaan Ahveniston moottoriradalla kromin kiillosta, kumin kärystä, juomaa ja ruokaa unohtamatta. Ja jospa meitä onni suosisi ja saisimme nauttia myös auringonpaisteesta.

Cruisingin jälkeen on hetki aikaa hengähtää ennen iltabileitä hyvän ruuan ja juoman merkeissä

Harrasteajoneuvot saa ajaa Hämeenlinnan torille parkkiin (parkkiaikaa klo 21 asti, tilaa rajoitetusti). 

LinnaCruising suosittelee:

- American Diner Fresno­, makumatka Californiaan.
- Ravintola Wanha Pankki, nauti tuopillinen isolla terassilla.

Molemmat ravintolat sijaitsevat torin kulmalla.

- Jenkkihenkinen Fifth Avenue. Vajaan kilometrin päässä päivätapahtumasta Ahvenistolta (Tiiriössä). Alekupongit Fiftarin osastolta.

- Motorest Neste Idänpää­. Kaupungin itäisellä laidalla.