alasivu ohjelma

Ohjelma

LinnaCruising 2019 viikonloppu Kantolan tapahtumapuistossa starttaa perjantaina klo 17:00, kun portit aukeavat. Illan hämärtyessä on aika Drive In -elokuvalle Leningrad Cowboys Go America, minkä jälkeen ohjelmateltassa on live-musiikin vuoro.
Elokuvan jatkeeksi lavan haltuun ottavat ensimmäisenä Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock’n’Roll. Jatkosta vastaavat The Jumpin’ Paralyzers kunnes illan päättää ruotsalainen The Go Getters.

Jore Mato

go getters


Lauantaina lipunmyynti aukeaa klo 10:00. Kantolan tapahtumapuiston täyttyessä toinen toistaan hienommista harrasteajoneuvoista on aika lauantainpäivän ohjelmalle.
Ilma täyttyy savusta, kun on vuoro perinteisen burnis-kilpailun. Hevosvoimia löytyy autojen lisäksi veneistä, kun Vanajaveden pintaa kiitävät V8-veneet ja saattaapi paikalle eksyä muutama formula-sarjankin vene.
Lisäksi tarjolla on ruokaa ja juomaa koko päiväksi unohtamatta shoppailua. Ruokakatu ja torimyyntialue palvelevat koko päivän ajan.
Päiväohjelma huipentuu klo 17:00 starttaavaan yhteisajeluun, jonka aikana ajetaan n. 30 km pituinen lenkki Hämeenlinnan kauniissa ympäristössä. Cruising-lenkki päättyy tapahtumapuistoon, joka on edelleen avoinna kaikille aluelipun lunastaneille. Cruisailijat saattaa matkaan ja vastaanottaa takaisin tapahtumapuistoon Night Nurse!
Ohjelmateltassa on iltaohjelma vuoro. Live-musiikista vastaavat seuraavat bändit: Black Raven (GER), Hootenanny Freaks, Marksmen, Soil Senders sekä The Micats.


Blackraven
Sunnuntaina on aika kerätä kamppeet kasaan ja suunnata kotia kohti. Kantolan tapahtumapuisto sulkeutuu klo 13:00.

Tapahtumapuisto avoin kaikille lipun lunastaneille, anniskelualueet K18.

Radiotaajuudella 91.7 MHz tapahtumayleisöä viihdyttää perinteisesti Arto ”Leiska” Leinonen.

***LinnaCruising pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin***